Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Mechanical engineer

Mechanical engineer (medior / senior)

CAD & Company Professional Services is gespecialiseerd in de projectmatige inzet van engineers. Wij zijn op zoek naar een multifunctioneel inzetbare mechanical engineer. Deze functie biedt veel ruimte voor ontwikkeling op het gebied van 3D-engineering en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je ook de mogelijkheid om jouw vakkennis up-to-date te houden door het volgen van cursussen in ons eigen trainingscentrum. Op deze manier zorg je er zelf voor dat jouw kennis altijd perfect aansluit op de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Werkzaamheden:
Voor de verschillende opdrachtgevers adviseer je in de conceptfase van het project, op basis van technische berekeningen en ontwerptekeningen. Je maakt technische ontwerpen, lay-out tekeningen, detailtekeningen en controleer je ontwerpen op normen en specificaties. Je stemt jouw werkzaamheden en de planning af met collega’s en derden. Signaleer jij knelpunten? Dan geef je deze door en bespreek je deze met de projectleider en andere verantwoordelijken binnen het project. Wij verwachten dan ook dat je proactief bent in het aandragen van oplossingen.

Profiel:

 • HBO opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervarring;
 • Ervaring met Inventor, AutoCAD en MS Office;
 • Flexibel en snel kunnen schakelen. Accuraat, teamspeler, leergierig en communicatief sterk;
 • Goede Engelse taalvaardigheden.


Wij bieden:

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een moderne omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • Winstdelingsregeling;
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van maximaal 2 dagen per jaar;
 • Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar;
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops en personeelsuitjes.


Bedrijfsomschrijving
CAD & Company maakt innovatie mogelijk. We zijn een resultaatgerichte commerciële organisatie en leidende speler in een veranderende sector. CAD & Company is een kenniscentrum dat zich al 20 jaar op innovatieve en enthousiaste wijze richt op het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers met behulp van de meest innovatieve ICT-technologieën. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de bouw, civiele techniek en industrie. De basis van onze oplossingen wordt gevormd door de software van marktleiders Autodesk en Microsoft. Daarnaast ontwikkelen wij software op de platformen van deze wereldmarktleiders die meerwaarde biedt aan onze klanten. Onze software slaat wereldwijd aan en wordt in meer dan 49 landen verkocht.

Ons doel is het optimaliseren van het ontwerp-, engineering- en bedrijfsproces. Hiermee zijn we in staat het rendement van de klant aantoonbaar te verhogen tot wel 30%. We zijn een gezonde en sterk groeiende organisatie. Op dit moment werken we met ruim 50 collega’s elke dag aan onze ambitieuze doelstellingen. Kernwoorden die de mentaliteit en cultuur van CAD & Company omschrijven zijn: nuchter, betrokken, behulpzaam, direct en eigen verantwoordelijkheid.

Interesse
Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Sollicitaties met een gerichte motivatie kun je sturen naar solliciteren@cadcompany.nl of druk op solliciteer direct. We kijken uit naar jouw reactie!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 15-12-2017
Standplaats Wormerveer
Opleidingsniveau HBO
Uren 32 - 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris
Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Zware Industrie
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Niels Martens

Vestigingsplaats

Solliciteer