Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Verkoop manager Installatie branche

Als verkoopmanager bij CAD en Company ben je verantwoordelijk en medewerkend in het verkopen van onze diensten en producten en richt je je op het uitbreiden van ons marktaandeel in Nederland. Je start deze functie en leert het bedrijf en de producten kennen vanuit de binnendienst. De duur van dit doorgroei traject hangt af van jouw ervaring en ontwikkeling.


Wat houdt het werk in:

Je bent in staat, met jou kennis van onze producten en dienstverlening, onze opdrachtgevers te voorzien van deskundig advies. Je benadert proactief de markt, werkt zelfstandig en bent de intermediair tussen klanten, collega’s en leveranciers. Je focus is gericht op de installatiebranche en het adviseren en ‘ontzorgen’ van klanten. Je werkt samen en hebt een sturende rol met de binnendienst, consultants en specialisten. Je zorgt ervoor dat onze klanten optimaal worden bediend en dat commerciële doelstellingen behaald worden. Je communiceert effectief met verschillende lagen in de organisaties. Jouw gesprekpartners variëren van engineering-, operationeel-, purchase- IT-managers tot directie.

Binnen CAD & Company maak je deel uit van het Team voor de installatiebranche.


Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde;
• Je bent een goede relatiebeheerder en sterk in het organiseren van je eigen werk;
• In staat om complexe dienstverlening en producten eigen te maken;
• Vijf jaar ervaring in een commerciële functie;
• Ervaring binnen de technische sector is een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Oplossingsgerichte en positieve werkmentaliteit;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling;


Wij bieden

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;
• Een zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ervaring en ontwikkeling;
• Een moderne omgeving en innovatieve werkomgeving;
• Collectieve pensioenregeling;
• Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
• Winstdelingsregeling;
• 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van maximaal 2 dagen per jaar;
• Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar;
• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder de maandelijkse “LunaTICS” kennisbijeenkomsten, wekelijkse bootkamp trainingen, workshops en personeelsuitjes.


Bedrijfsomschrijving

CAD & Company maakt innovatie mogelijk. We zijn een resultaatgerichte commerciële organisatie en leidende speler in een veranderende sector. CAD & Company is een kenniscentrum dat zich al 20 jaar op innovatieve en enthousiaste wijze richt op het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers met behulp van de meest innovatieve ICT-technologieën. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de bouw, civiele techniek en industrie. De basis van onze oplossingen wordt gevormd door de software van marktleiders Autodesk en Microsoft. Daarnaast ontwikkelen wij software op de platformen van deze wereldmarktleiders die meerwaarde biedt aan onze klanten. Onze software slaat wereldwijd aan en wordt in meer dan 49 landen verkocht.

Ons doel is het optimaliseren van het ontwerp-, engineering- en bedrijfsproces. Hiermee zijn we in staat het rendement van de klant aantoonbaar te verhogen tot wel 30%. We zijn een gezonde en sterk groeiende organisatie. Op dit moment werken we met ruim 50 collega’s elke dag aan onze ambitieuze doelstellingen. Kernwoorden die de mentaliteit en cultuur van CAD & Company omschrijven zijn: nuchter, betrokken, behulpzaam, direct en eigen verantwoordelijkheid.

Interesse?
Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Sollicitaties met een gerichte motivatie kun je sturen naar solliciteren@cadcompany.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 03-05-2018
Standplaats Wormerveer
Opleidingsniveau HBO
Uren 32 - 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris Uitstekend
Functiecategorie(ën) Bouw - Engineering
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Niels Martens

Vestigingsplaats

Solliciteer