Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Industrie adviseur

Industrie adviseur

Als Industrie adviseur ben jij de commerciële schakel tussen de klant en onze specialisten. Jij adviseert onze klanten actief over het toepassen van de nieuwste technologieën voor het verbeteren van hun (ontwerp/engineerings) processen. 3D ontwerpen, analyses, simulaties, web gebaseerde sales configuratoren en 3D printen hebben je interesse. Als jij ideeën hebt hoe deze technologieën onze klanten in de maak- en bouw toeleverde industrie kan helpen en hoe zij deze technologie optimaal kunnen inzetten, dan is dit jouw baan!

De dagelijkse werkzaamheden zijn divers waarbij het actief binnenhalen van opdrachten bij klanten centraal staat. Daarvoor maak je afspraken, breng je offertes uit en geef je presentaties op locatie of in ons eigen kantoor. Wij hebben een prachtig klantenbestand, een goed team en een heel sterke product portfolio met top producten en unieke diensten. Om dit werk goed te kunnen doen ben je commercieel, gek op gadgets en weet je moderne CAD toepassingen toe te passen.

Binnen CAD & Company maak je deel uit van het Manufacturing Solutions Team bestaande uit adviseurs, binnendienst en inhoudelijke specialisten. Constant innoveren samen met onze klanten is wat we doen en waar wij blij van worden. Deze functie biedt de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar de rol van business consultant.

Functie eisen

 • Je werkt op HBO niveau, je kan snel schakelen en bent niet bang voor verandering;
 • Je hebt gevoel voor automatiseren en ICT;
 • Kennis van Autodesk Inventor of vergelijkbare CAD-software;
 • Drie tot vijf jaar ervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je staat stevig in je schoenen, denkt mee, stelt je niet afwachtend op en je houdt ervan om een goed advies ook uitgevoerd te krijgen;
 • Je bent goed in staat de wensen en behoeften van de klant in kaart brengen en op basis daarvan producten voorstelt.
 • Sterk in het signaleren van problemen en het opsporen van oorzaken.


Wij bieden:

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een moderne omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Variabele prestatiegerichte bonus indien targets behaald worden;
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van max. 2 dagen per jaar;
 • Opleidings-,studiebudget beschikbaar van €2.000,- per jaar;
 • Verschillende personeelsactiviteiten waaronder kwartaalbijeenkomsten, gezamenlijke lunches, kennisdeelsessies, workshops en personeelsuitjes.


Bedrijfsomschrijving

CAD & Company is een commerciële organisatie en leidende speler in een veranderende sector. We zijn een kenniscentrum dat zich op innovatieve en enthousiaste wijze richt op het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers met behulp van de meest innovatieve ICT-technologieën. De basis van onze oplossingen wordt gevormd door de software van marktleiders Autodesk en Microsoft.
Onze opdrachtgevers bevinden zich in de bouw- , civiele- en in de machinebouwsector. Ons doel is het optimaliseren van het ontwerp-, engineering- en bedrijfsproces. Hiermee zijn we in staat het rendement van de klant aantoonbaar te verhogen tot wel 30%. We zijn een gezonde en sterk groeiende organisatie. Op dit moment werken we met ruim 50 collega’s elke dag aan onze ambitieuze doelstellingen. Kernwoorden die de mentaliteit en cultuur van CAD & Company omschrijven zijn: nuchter, betrokken, behulpzaam, direct en eigen verantwoordelijkheid.

Interesse?

Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die we zoeken en spreekt bovenstaande je aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 05-10-2017
Standplaats Wormerveer
Opleidingsniveau HBO
Uren 32 - 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris
Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Sales, autodesk, acad, autocad, ICT, sotware, cloud , microsoft

Contactgegevens

Contactpersoon Niels Martens

Vestigingsplaats

Solliciteer