Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Revit Modelleur

Plaatsingsdatum 15-09-2017 Functiecategorie Bouw - Architectuur
Standplaats Wormerveer Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 24 - 40 Salaris Zeer Goed inclusief Auto van de...
Als Revit Modelleur ben je multifunctioneel inzetbaar en ben je actief betrokken bij de klant. Voor verschillende klanten ben je betrokken bij het uitwerken van projecten in Revit. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van (onderdelen van) het voorlopig ontwerp tot en met werkfase. Je stemt je werkzaamheden en de planning af met collega’s en derden. Als je knelpunten signaleert geeft je deze door en bespreekt deze met de projectleider en andere verantwoordelijke binnen het project. We verwachten daarbij dat je goed bent in het aandragen oplossingen en dat je daarin proactief bent.

Binnen CAD & Company maak je deel uit van het Professional Services Team. Deze functie biedt ruime ontwikkel mogelijkheden op het gebeid van 3D engineering en daarmee door te groeien binnen de organisatie.

Opleiding
In het eigen trainingscentrum van CAD & Company, dat altijd voor je toegankelijk is, bieden wij de mogelijkheid om je vakkennis up to date te houden. Op deze manier zorgen je er zelf voor dat je kennis altijd perfect aansluit op de specifieke wensen van de opdrachtgever en kom je nog sterker in je schoenen te staan. Bij CAD & Company loop je altijd voorop met je vakkennis over Revit, NavisWorks enz.


Functie eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde;
 • Kennis van Autodesk Revit;
 • Vanaf 1 jaar werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beschikbaarheid tussen de 36 en 40 uur;
 • Als persoon ben je lekker Ambitieus en zelfstandig. Je doet het goed in teams en neem je verantwoordelijkheid. Je werkt nauwkeurig Accuraat vind klanttevredenheid belangrijk en streeft voortdurend naar verbetering.


Wij bieden

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een moderne omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • Winstdelingsregeling;
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van maximaal 2 dagen per jaar;
 • Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar;
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops en personeelsuitjes.


Bedrijfsomschrijving

CAD & Company is een commerciële organisatie en leidende speler in een veranderende sector. We zijn een kenniscentrum dat zich op innovatieve en enthousiaste wijze richt op het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers met behulp van de meest innovatieve ICT-technologieën. De basis van onze oplossingen wordt gevormd door de software van marktleiders Autodesk en Microsoft.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de bouw- , civiele- en in de machinebouwsector. Ons doel is het optimaliseren van het ontwerp-, engineering- en bedrijfsproces. Hiermee zijn we in staat het rendement van de klant aantoonbaar te verhogen tot wel 30%. We zijn een gezonde en sterk groeiende organisatie. Op dit moment werken we met ruim 50 collega’s elke dag aan onze ambitieuze doelstellingen. Kernwoorden die de mentaliteit en cultuur van CAD & Company omschrijven zijn: nuchter, betrokken, behulpzaam, direct en eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Architectuur
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden bouwkunde, revit, 3d

Contactgegevens

Contactpersoon Niels Martens

Vestigingsplaats

Solliciteer